Vajpuha csípős, fűszeres sertésszűz: kevés hozzávalós, mégis zseniális fogás
A puha, omlós sertésszűz csípősen tálalva is fantasztikus lesz.
Összesen 9 találat.
A puha, omlós sertésszűz csípősen tálalva is fantasztikus lesz.
A sertéshús legfinomabb része a szűzpecsenye, ami töltve, fűszerezve fenséges ebéd lehet. Még a köret is elfér mellette.
A sertésszűz önmagában is nagyon finom, de a híres kínai hoisin szósszal megbolondítva még különlegesebb!
Nem kell, hogy az ínyenc főétel feltétlenül macerás legyen! A baconben sült szűzpecsenye nagyon egyszerű, és gyorsan meg is sül.
Az egészben sült, spárgával töltött sertés egyik titka a fűszerezés. Karajból és szűzpecsenyéből is elkészítheted.
A fűszerezésen kívül a titok a hosszú sütési időben rejlik: de erre a sültre megéri várni!
Ha egy igazán jót akarsz enni, a fokhagymás szűzpecsenye kitűnő választás. Gyorsan átsül, hihetetlenül puha lesz, és sokáig a szádban érzed az ízét.
A baconbe tekert szűzérméket minimális időráfordítással elkészítheted, és ez a fogás egyszerűen fantasztikus lesz!
Varázsolj az asztalra igazi ízletes luxusfogást 30 perc alatt!